comercial@bbhrocks.ro
Telefon: 0751 157 641

DESPRE NOI

baita bihor08

ISTORICUL SOCIETATII

SC BAITA BIHOR SA s-a constituit in noiembrie 2004 ca societate cu capital majoritar privat. Asa cum reiese si din misiunea firmei, ne-am propus sa continuam traditia mineritului din zona noastra in contextul integrarii in Uniunea Europeana, la standardele impuse de aceasta.

Intreaga activitate de pana acum demonstreaza ca acest lucru prin: obtinerea certificatului de managementul calitatii pentru procesarea si comercializarea calcarului, certificatul care garanteaza compatibilitatea folosirii produselor noastre ca input in agricultura ecologica; am investit initial intr-un flux tehnologic de inalta performanta de tip SANDVIK, mai apoi am extins fluxul tehnologic pana la obtinerea produselor micronizate.

Am fost seriosi in tot ce am intreprins, fiind cu un pas inaintea concurentei prin produse si servicii de calitate, acest lucru este confirmat de diversificarea produselor si extinderea produselor noastre pe piata.

SC BAITA BIHOR SA a implementat si mentine in prezent un Sistem de Management al Calitatii care indeplineste cerintele standardului SR EN ISO 9001:2015 si Sistem de Management de Mediu care indeplineste cerintele standardului SR EN ISO 14001: 2015.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

SC BAITA BIHOR SA activeaza in industria extractiva si are ca obiect de activitate principal codul CAEN 0811 Extractia pietrei ornamentale si a pietrei pentru constructii, extractia pietrei calcaroase, gipsului, cretei si a ardeziei

In prezent societatea noastra isi desfasoara activitatea in extragerea, prelucrarea si comercializarea calcarului si dolomitei.

DOMENII DE UTILIZARE A PRODUSELOR

AGRICULTURA

ZOOTEHNIE

MATERIALE DE CONSTRUCTII

AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE

baita bihor07